Credits kopen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te verwijderen of niet te publiceren.
283 berichten.
schorpioentje
11 oktober 2017
Ik voel me altijd goed na het telefoongesprek met Nadia, die is zo aangenaam en zacht om mee te praten , ze kan dingen zeggen dat je zegt hoe kan zij dit weten ze kent mij niet eens. Als het ooit in orde komt met de dingen die je mij vertelde laat ik het je zeker weten. Wachten is de boodschap tot het juiste moment er is. Bedankt Nadia voor je aangenaam gesprek en voorspellingen, er is al 1 uitgekomen... Lees meer
Ik voel me altijd goed na het telefoongesprek met Nadia, die is zo aangenaam en zacht om mee te praten , ze kan dingen zeggen dat je zegt hoe kan zij dit weten ze kent mij niet eens.

Als het ooit in orde komt met de dingen die je mij vertelde laat ik het je zeker weten.
Wachten is de boodschap tot het juiste moment er is.
Bedankt Nadia voor je aangenaam gesprek en voorspellingen, er is al 1 uitgekomen de rest volgt nog eerder in 2018.
Katleen
5 oktober 2017
Maria, Lieve warme vrouw, kan steeds bij u terecht als ik het lastig heb. Je geeft me raad en draait ni rond de pot. Je zegt zoals het is. Zo heb ik het graag . Tot binnenkort
Maria,

Lieve warme vrouw, kan steeds bij u terecht als ik het lastig heb. Je geeft me raad en draait ni rond de pot. Je zegt zoals het is. Zo heb ik het graag .
Tot binnenkort
Anja
3 oktober 2017
Hallo nadia wat ben ik zonder u .U bent een een top top top medium .U stelt geen vragen en het klopt altijd..beschrijving ,details ,situaties.Ps wat betreft mijn dochter ,het is ook gekomen .Ze is niet zwanger 🙂
Hallo nadia wat ben ik zonder u .U bent een een top top top medium .U stelt geen vragen en het klopt altijd..beschrijving ,details ,situaties.Ps wat betreft mijn dochter ,het is ook gekomen .Ze is niet zwanger 🙂
Sophie
27 september 2017
Nadia jij zie alles juist .Een topper voor medium marye .Nadia is een super goeie medium !
Nadia jij zie alles juist .Een topper voor medium marye .Nadia is een super goeie medium !
M
22 september 2017
Lieve Nadia, Sinds begin augustus bel ik je omtrent mijn ex en ieder keer blijf je bij je je voorspellingen. Je zag contact sowieso aug en anders begin sept. Wilde het niet geloven maar hij had inderdaad de 1e van sept contact gezocht. Ik hoop dat de rest van je voorspellingen nu ook uitkomen! Ik wilde je via deze weg nog bedanken voor je geduld met mij! Je bent echt heel lief.
Lieve Nadia,

Sinds begin augustus bel ik je omtrent mijn ex en ieder keer blijf je bij je je voorspellingen. Je zag contact sowieso aug en anders begin sept. Wilde het niet geloven maar hij had inderdaad de 1e van sept contact gezocht. Ik hoop dat de rest van je voorspellingen nu ook uitkomen! Ik wilde je via deze weg nog bedanken voor je geduld met mij! Je bent echt heel lief.
JTW
11 september 2017
Hallo Nadia, Ik wil je weer even bedanken voor het fijne gesprek. Je bent voor mij een topper! groetjes,
Hallo Nadia,

Ik wil je weer even bedanken voor het fijne gesprek.
Je bent voor mij een topper!

groetjes,
anoniem
7 september 2017
Beste Linda, Alhoewel je niets van mijn verleden wist en ik je er niets over verteld had, wist je toch wat er zich in mijn verleden had afgespeeld. Ook de voorspellingen die je deed voor de toekomst zijn uitgekomen, zowel de mooie als de minder mooie dingen. dankje
Beste Linda,

Alhoewel je niets van mijn verleden wist en ik je er niets over verteld had, wist je toch wat er zich in mijn verleden had afgespeeld.
Ook de voorspellingen die je deed voor de toekomst zijn uitgekomen, zowel de mooie als de minder mooie dingen.
dankje
Inge
6 september 2017
Beste Nadia, ik heb je nog eens gebeld en je vertelde me rake dingen die je totaal niet kon weten en dingen die nog moeten uitkomen . Het ligt op mijn pad...je zei me Inge je droom gaat uitkomen namelijk een andere woning, ben echt benieuwd ... Ik voel me goed als ik met jou kan praten , tot nog eens.
Beste Nadia, ik heb je nog eens gebeld en je vertelde me rake dingen die je totaal niet kon weten en dingen die nog moeten uitkomen .
Het ligt op mijn pad...je zei me Inge je droom gaat uitkomen namelijk een andere woning, ben echt benieuwd ...
Ik voel me goed als ik met jou kan praten , tot nog eens.
Anoniem
26 augustus 2017
Lieve Nadia, Je bent eerlijk, zuiver, duidelijk en direct! Je hebt gewoon iedere keer gelijk! Het is indd uitgekomen wat je mij in de middag had verteld! Geweldig mens ben je! Wat zouden we zonder jou moeten!!! Dikke knuffel en veel liefs xx
Lieve Nadia,
Je bent eerlijk, zuiver, duidelijk en direct! Je hebt gewoon iedere keer gelijk! Het is indd uitgekomen wat je mij in de middag had verteld! Geweldig mens ben je! Wat zouden we zonder jou moeten!!! Dikke knuffel en veel liefs xx
JTW
25 augustus 2017
Beste Nadia, Ik wil je even bedanken voor het fijne gesprek die ik net met je heb gehad. Je hebt heel veel onzekerheid bij me weggehaald. Nogmaals dank hiervoor.
Beste Nadia,

Ik wil je even bedanken voor het fijne gesprek die ik net met je heb gehad.
Je hebt heel veel onzekerheid bij me weggehaald.
Nogmaals dank hiervoor.
Inge
23 augustus 2017
Beste Maria, ik sprak je voor de eerste maal, ik wacht nu tot alles wat je me vertelde uitkomt ik ben wat ongeduldig laat het maar vlug komen. Je vertelde me dingen die je totaal niet kon weten , ik bel je zeker terug , groetjes tot later lieve Maria
Beste Maria, ik sprak je voor de eerste maal, ik wacht nu tot alles wat je me vertelde uitkomt ik ben wat ongeduldig laat het maar vlug komen.
Je vertelde me dingen die je totaal niet kon weten , ik bel je zeker terug , groetjes tot later lieve Maria
W
14 augustus 2017
Nadia, Je bent een steun, en het lichtpunt in de duisternis! Bedankt voor je steun, en grote hulp. Ik wacht vol ongeduld op je voorspelling... dikke kus
Nadia,
Je bent een steun, en het lichtpunt in de duisternis!
Bedankt voor je steun, en grote hulp. Ik wacht vol ongeduld op je voorspelling... dikke kus
Anoniem
28 juli 2017
Beste Nadia dank u om mijn inzicht gegeven hebt.En u had gelijk hij is niet serieus.U bent een wonder voor mij.Ik blijf zeker bellen.
Beste Nadia dank u om mijn inzicht gegeven hebt.En u had gelijk hij is niet serieus.U bent een wonder voor mij.Ik blijf zeker bellen.
W
28 juli 2017
Lieve nadia, Bedankt om er telkens voor mij te zijn, als ik het moeilijk heb. Je blijft bij je standpunt.... ik hoop zo hard dat je gelijkt hebt. En de andere fout. Ik geloof in jou.... Ik hou je zekers op de hoogte, want je staat me al die tijd bij
Lieve nadia,
Bedankt om er telkens voor mij te zijn, als ik het moeilijk heb.
Je blijft bij je standpunt.... ik hoop zo hard dat je gelijkt hebt. En de andere fout.
Ik geloof in jou....
Ik hou je zekers op de hoogte, want je staat me al die tijd bij
Laura
27 juli 2017
Nadia is zo speciaal en heel waardevol, vol licht en warmte. Weet altijd de juiste dingen te zeggen wat je nodig hebt. Ik kijk ernaar uit haar hier nog eens vast te krijgen om te bellen, ben altijd dankbaar en blij haar te horen. Zeker waard en eerlijk goud waard! Veel liefs!
Nadia is zo speciaal en heel waardevol, vol licht en warmte. Weet altijd de juiste dingen te zeggen wat je nodig hebt.
Ik kijk ernaar uit haar hier nog eens vast te krijgen om te bellen, ben altijd dankbaar en blij haar te horen. Zeker waard en eerlijk goud waard! Veel liefs!
Nikki
24 juli 2017
Lieve nadia dank u voor mij inzicht te geven. Ze hebben allemaal voorspeld dat mijn vriend de man &quot,de man van leven is &quot,. Ik werd kwaad tot als ik voor eerst belde. U voorspelde mij dat mijn vriend niet eerlijk is en er een blonde vrouw tussen was. Nu is alles uitgekomen, mijn zogezegd man van mijn leven heeft een geheime relatie, maar had nooit gedacht dat mijn vriendin een slet was en met mijn vriend sliep. Alvast bedankt... Lees meer
Lieve nadia dank u voor mij inzicht te geven.
Ze hebben allemaal voorspeld dat mijn vriend de man &quot,de man van leven is &quot,. Ik werd kwaad tot als ik voor eerst belde. U voorspelde mij dat mijn vriend niet eerlijk is en er een blonde vrouw tussen was.
Nu is alles uitgekomen, mijn zogezegd man van mijn leven heeft een geheime relatie, maar had nooit gedacht dat mijn vriendin een slet was en met mijn vriend sliep. Alvast bedankt nadia en sorry dat ik in begin niet lief met u was. U verdient &quot,RESPECT &quot,!!! Nadia is een een top medium !
Anoniem
13 juli 2017
Blij dat jij er bent wanneer het nodig is! Het liefst bel ik je dagelijks, omdat je zo goed, zuiver, eerlijk, kort en duidelijk bent!! Je zegt het zoals het is leuk of niet leuk! Bedankt lieve Nadia jij bent echt een Toppertje!
Blij dat jij er bent wanneer het nodig is! Het liefst bel ik je dagelijks, omdat je zo goed, zuiver, eerlijk, kort en duidelijk bent!! Je zegt het zoals het is leuk of niet leuk! Bedankt lieve Nadia jij bent echt een Toppertje!
Uit Hasselt
12 juli 2017
Dag Nadia ik heb al veel mediums gebeld en niets kwam uit. Ik belde in juni voor mijn moeder. Ik was zo bang voor haar en toch zag je juist. Haar uitslag was goed. Jij zie uitgebreid en elk detail!
Dag Nadia ik heb al veel mediums gebeld en niets kwam uit. Ik belde in juni voor mijn moeder. Ik was zo bang voor haar en toch zag je juist. Haar uitslag was goed. Jij zie uitgebreid en elk detail!
J
6 juli 2017
Anneke, Heb vandaag weer een onwijs fijn gesprek met je gehad na een hele lange tijd. Wat sla jij de spijkers op zn kop je weer zelfs iets te benoemen wat ik in de afgelopen week heb uitgesproken. Je bent een fijn mens om mee te praten en heel down to earth. Alle dingen die je tegen me zegt bieden me goede handvaten en geeft me kracht om door te gaan. Onwijs bedankt weer !! Liefs J
Anneke,

Heb vandaag weer een onwijs fijn gesprek met je gehad na een hele lange tijd.
Wat sla jij de spijkers op zn kop je weer zelfs iets te benoemen wat ik in de afgelopen week heb uitgesproken.
Je bent een fijn mens om mee te praten en heel down to earth.
Alle dingen die je tegen me zegt bieden me goede handvaten en geeft me kracht om door te gaan.
Onwijs bedankt weer !!

Liefs J
W
5 juli 2017
Nadia, Wat ben jij een oprecht medium. Zo puur! Ik kan niet in detail treden, maar wat je gedaan hebt doe je niet voor iedereen. Ik kan enkel zeggen dat ik mij goed voel na ons gesprek! Ik kijk uit naar de toekomst, het is deze die ik zo graag wilde. Maar eerst u raad opvolgen en dat is moeilijker. Maar doen is de boodschap, als ik daarna krijg wat ik zo geaag wil. Ik kom bij je op thuisconsult!... Lees meer
Nadia,
Wat ben jij een oprecht medium. Zo puur! Ik kan niet in detail treden, maar wat je gedaan hebt doe je niet voor iedereen.
Ik kan enkel zeggen dat ik mij goed voel na ons gesprek!
Ik kijk uit naar de toekomst, het is deze die ik zo graag wilde. Maar eerst u raad opvolgen en dat is moeilijker. Maar doen is de boodschap, als ik daarna krijg wat ik zo geaag wil. Ik kom bij je op thuisconsult! Je maakt mijn verdriet nu dragelijker. En niet alleen met wat je voorspelde, maar ook omdat jij oprecht bent! Nog nooit meegemaakt! Echt, als ze zeggen een aanrader.... dan sluit ik mij daar 100% bij aan! En ik hou je op de hoogte van mijn relatie/verhuizing/en mijn 4de zwangerschap (waar het geslacht nu al bekend is) dikke kus. W.